Empresa
 
   
 

PASIÓN · ESPECIALIZACIÓN · SERVICIO

 

Araiz Suministros Eléctricos, S.A.U és actualment el resultat de la incessant evolució que posem en pràctica des del nostre origen com a SUMI-3, S.A.

 

La nostra empresa neix el 1977, dedicada i especialitzada en la distribució  del material elèctric 

para sectores como la automatización industrial, terciario, residencial, neumática, iluminación, climatización, domótica, telecomunicaciones...

 

 Actualment, avalats per les primeres marques del sector, de les quals som distribuïdors autoritzats, som un referent i juguem un paper fonamental en el creixement dels nostres clients.

 

Des de fa 40 anys estem innovant desenvolupant noves solucions,  i millorant les nostres àrees de treball, i incorporant la capacitat humana necessària per mantenir i incrementar els sistemes, les tecnologies i els materials que determinen els processos de producció, per poder així abraçar les immenses possibilitats de l’automatització industrial.

 

Actualment som una empresa sòlida, adaptada al nou mercat i les noves tecnologies, capaç de subministrar la gamma més completa de productes.

 

Amb les nostres delegacions a Calatayud (Saragossa), Madrid, Montsó (Osca), Terol, Urretxu (Guipúzcoa) i Saragossa;  y Vitoria ormem una gran sinèrgia que aconsegueix donar valor als nostres clients.

 

El gener del 2009 passem a formar part de la prestigiosa organització GRUDILEC i, alhora, de l’organització Europea IMELCO. Aquesta és una de les nostres fites corporatives.

 

 

L’any 2011 afrontem un nou repte: presentar al nostre mercat el canvi de denominació i d’imatge corporativa, el qual realitzem per retornar la nostra marca als nostres orígens familiars.

               
               
  Partners oficiales:            
               
   

 

 
 
               
               
           

   
   

 
   
 
               
           
   Empresa dherida a:           
               
 

 

       
 

Memoria

Responsabilidad Social 2022